Wij denken mee.

Organisatorisch

Wij werken vanuit een jarenlange ervaring en regelen korte, kleinschalige opdrachten heel snel voor u via telefonisch en e-mail contact. Bij grotere en structurele projecten gebruiken wij ons ‘plan van aanpak’. Dit komen wij tijdens een kennismaking graag met u bespreken.

Aandachtspunten uit het ‘plan van aanpak’ o.a.: introductie, roosteren, nulmeting, monitoren, verzuim, vervanging, rapportage, enquêteren, evaluatie.

Wij werken met een zeer dienstverlenende instelling en nemen u zo veel mogelijk werk uit handen, mede geholpen door ons online reserveringssysteem.

Reserveren

Ons reserveringssysteem

1. Het gesloten reserveringssysteem
Met het gesloten reserveringssysteem worden uw medewerkers voor een van te voren vastgestelde periode en frequentie op regelmatige basis ingedeeld, waarbij we rekening houden met dag en tijd van voorkeur. Dag en tijdstip staan lang vooruit vast. Makkelijk te agenderen én de deelnemer ontvangt 1 dag vooraf een automatische herinneringsmail. De masseurs voeren de presentiegegevens in die u als contactpersoon kunt raadplegen.

2. Het open reserveringssysteem
Met het open online reserveringssysteem van TripleEffect kunnen uw medewerkers op elk gewenst moment eenvoudig zelf een stoelmassage boeken. Voorafgaand aan de massage, ontvangen de deelnemers een automatische herinneringsmail. Uw bedrijf kan zelf instellen hoeveel massages elke medewerker kan boeken per periode en hoe lang vooruit. Ook met dit systeem heeft u geen omkijken naar het inplannen van de stoelmassages.

Ons systeem biedt ook de nodige managementtools waaronder het afnemen van een online enquête.

Goed werkgeverschap

Stoelmassage en de Werkkostenregeling

In het Handboek Loonheffingen 2017 artikel 20.1.9 Arbovoorzieningen zegt de Belastingdienst:

Een stoelmassage of reflexzonemassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen:

  • U hebt als werkgever een arboplan.
  • De stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
  • De stoelmassage vindt tijdens werktijd plaats.
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Soms laten bedrijven zich door de regel ‘werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen’ weerhouden om stoelmassages aan te bieden. De werkgever wil dan namelijk wel een eigen bijdrage instellen waaruit het commitment blijkt van de deelnemer. TripleEffect krijgt hier vaak mee te maken en kan u adviseren.

Reserveren

“Na de stoelmassage voel ik me ontspannen en licht. Als ik me lichamelijk goed voel, werk ik ook prettiger waardoor mijn prestaties beter worden.”

Kamil Ö., Waternet, inkoper

“De massage is een welkome afwisseling waarbij een goede lichamelijke oppepper verkregen wordt.”

Thea de M., Gem. Capelle a/d IJssel, griffier

“Great massage! Very welcome after my flight. Pretty lady who knows how to massage. She gaves me good advices too.”

Elisa B., Unilever, project manager