In 15 minuten verkwikt, ontspannen en energiek

Eeuwenoude techniek in een modern jasje

Stoelmassage is een methode gebaseerd op een 1300 jaar oude Japanse massagetraditie waarbij drukpunten op het lichaam worden gemasseerd. Hierdoor wordt de circulatie van bloed en lymfevocht gestimuleerd. Afvalstoffen worden versneld afgevoerd. De masseurs geven de drukpunten op hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen. De massage wordt door de kleding heen gegeven op een comfortabele ergonomische stoel en duurt 15 minuten.

De kracht van deze methode ligt in de vastomlijnde Kata ofwel behandelingsreeks. Deze is zo uitgewerkt dat de 60 vaste drukpunten uit de Japanse shiatsu techniek het zelfherstellende vermogen van het lichaam activeren. Het lichaam komt hierdoor beter in balans en versterkt het eigen immuunsysteem. Klachten verminderen dan wel verdwijnen vooral op het rug-, nek- en schoudergebied.

De effecten

Onderzoek door de universiteit van Maastricht heeft de effecten van stoelmassage aangetoond. Stoelmassage werkt preventief. Uit de resultaten blijkt dat psychische vermoeidheid en klachten aan het bewegingsapparaat significant verminderen. Een beperkte interventie heeft toch een positief effect. Het volledige onderzoek is op te vragen bij TripleEffect.
Bron: ‘Effecten van stoelmassage, volgens de TouchPro® Europe methode, op de ervaren gezondheid van werknemers’, drs. F. de Bresser, Dr. C. Joling, dr. I. Houkes, 2006.

  • Bevordert de bloedcirculatie

  • Versterkt het immuunsysteem

  • Bestrijdt stresssymptomen

  • Vergroot het lichaamsbewustzijn

  • Een goede ‘Job Resource’

  • Gewaarde tool bij Duurzame Inzetbaarheid

Maak een afspraak

Ontspannend en verkwikkend

Onze opdrachtgevers

Sinds 1999 werken we voor een breed scala aan opdrachtgevers;
overheidsinstellingen, banken, verzekeraars, het MKB, educatieve instellingen,  fabrikanten

Veel gestelde vragen

Wij hebben ons best gedaan om deze website zo informatief mogelijk te maken. Heeft u toch nog vragen kijk dan of uw vraag hierbij staat. Zo niet dan kunt u ons gerust even bellen of mailen.

Een drukpuntenmassage wordt voor zwangere vrouwen en vrouwen die bezig zijn dat te willen worden, afgeraden. Maar dat is geen reden om je er niet voor op te geven. Vertel het wel aan de masseur en die zal enkele drukpunten vervangen door andere massagetechnieken. Zo ben je er toch ook even tussen uit en krijg je net als je collega’s een kwartiertje waardevolle aandacht.
Nee, wij komen alleen voor minimaal 7 massages of 2,5 uur op een locatie en factureren achteraf met btw.
Onze prijs gaat bij een eenmalige opdracht per uur. De minimale duur is 2,5 uur. Denk hierbij aan vitaliteitsdagen, beursdeelname, evenementen e.d. Het uurtarief ligt tussen de € 50,– en € 60,– . Daar komt na 18.00 uur een kleine toeslag bovenop.
Onze prijs gaat bij een langdurig contract per stoelmassage. De minimale afname is 7 massages op een dag. Het tarief is afhankelijk van de duur van het contract en van de hoeveelheid massages. Een indicatie: Gedurende 1 jaar, 1 x per maand 7 massages € 22,– per massage. Gedurende 3 jaar, elke 14 dagen 380 massages € 14,–. U ziet dat de omvang van de opdracht sterk van invloed is op de prijs. Vraag ons een offerte op maat!
Heel eerlijk? Nee, eigenlijk niet. De meeste masseurs zitten zo’n 2 tot 3 weken vooruit volgeboekt. Wij raden daarom aan uw opdracht zo tijdig mogelijk te verstrekken. Dan hebben wij de tijd om de beste masseur voor uw opdracht aan te trekken. Proberen mag u het echter altijd, wij zullen er dan alles aan doen om in uw vraag te voorzien.
Ja, we komen vanaf 7 massages of 2,5 uur op locatie.
De eerste 20 km niet. In de ring daarbuiten rekenen wij € 0,30 per kilometer. De meeste opdrachten weten wij te vervullen met masseurs uit uw eigen postcodegebied.

Ja, de masseur zal altijd een intake afnemen en rekening houden met kneuzingen, hartklachten, open wonden, kanker, infectieziekten, zwangerschap en medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het is nog niet gezegd dat u geen massage kunt ondergaan. De masseur zal overleggen en eventueel de massage aanpassen door andere technieken dan drukpunten toe te passen.

 Onze drukpuntenmassage duurt 15 minuten. Er is tijd nodig tussen het wisselen van deelnemer, daarom werken wij met een rooster van 20 minuten. Dus 3 massages per uur. Op evenementen, beurzen en feesten wordt de massage soms ingekort om 4 of 5 massages te kunnen geven in een uur.
 Ja, TripleEffect heeft in de afgelopen jaren vele malen ingeschreven op aanbestedingen en deze o.a. bij de Tweede Kamer der Staten Generaal, Waternet, de Bestuursdienst Amsterdam (DBA), Stadsdeel Oostwatergraafsmeer en de gemeenten Amstelveen en Ridderkerk gegund gekregen.
Ja, TripleEffect heeft een geautomatiseerd open en gesloten boekingssysteem. Het is een Content Management Systeem ten behoeve van het roosteren/agenderen van stoelmassage op locatie. Uw medewerkers krijgen een inlog en kunnen zichzelf in het rooster plaatsen, vervangers plaatsen en ruilen. Maandelijks kunnen we presentielijsten uitdraaien en het is mogelijk per afdeling te factureren. Wij gebruiken dit systeem voor opdrachten van grote omvang. Vraag gerust bij ons naar de mogelijkheden.
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij een 2-wekelijkse frequentie klachten verminderen dan wel verdwijnen en de psychische belastbaarheid toeneemt. Wekelijkse massages zullen dit effect versterken. Daarentegen raden wij 4-wekelijkse massages af als het u gaat om duurzame inzetbaarheid maar deze massages zijn natuurlijk wel geschikt als ‘schouderklopje’ vanuit goed werkgeverschap.
Ja, TripleEffect beschikt over goede nulmetingen en evaluaties en kan na bijvoorbeeld een half jaar van 2-wekelijkse massages de effecten voor u inzichtelijk maken.

“Door de stoelmassage kan ik mijn werk beter aan, ik voel me erna ontspannen en mijn klachten zijn verdwenen.”

Ingrid van A., Gem. Capelle a/d IJssel

“Ik heb vandaag een stoelmassage gehad. De kwaliteit was uitstekend, een professionele masseur. Hartelijk dank en de volgende keer doe ik zeker weer mee.”

Rob M., Avans Hogeschool, Tilburg

Stoelmassage is een dikke hit. Voor mij is het als het ware een korte “reset” van je body / houding. Even ontspannen om daarna weer verfrist verder met je werk te gaan. Ik vind het een echte aanrader. Fijn dat Waternet dit heeft geregeld voor zijn medewerkers. En mijn masseuse Roos is TOP!

Bertjan K., Waternet

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen