Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Stoelmassage

Stoelmassages

Het blijft een beetje een raar woord maar het staat voor iets bijzonder prettigs. In de jaren ’90 werden stoelmassage en een massagestoel nog verward. Want wat was dat dan een stoelmassage? Tegenwoordig kent iedereen de stoelmasseur die met zijn eigen ergonomische stoel op pad gaat en bedrijven bezoekt voor het geven van stoelmassages. Deze 15 minuten durende drukpuntenmassage is ondertussen geliefd bij tienduizenden medewerkers. Meestal kantoormedewerkers maar stoelmassages worden zeker ook gegeven op de werkvloer in productiebedrijven. De waardering is erg groot. Veel medewerkers zouden hun massage niet meer willen missen en beschouwen het als een schouderklopje van de werkgever. Het is zeker ook een goede tool bij duurzame inzetbaarheid.

Kwalificaties van de stoelmasseur

Elke stoelmasseur waar wij bij TripleEffect mee samenwerken is opgeleid bij TouchPro Europe en zorgt jaarlijks voor zijn supervisie en her certificering. Wij selecteren voor u de stoelmasseurs met veel ervaring en een juiste instelling om hun werk te doen binnen organisaties. Het zijn gewoon de toppers waar wij ons aan verbinden. TripleEffect werkt al bijna 20 jaar met de beste masseurs voor het laten verzorgen van stoelmassages bij haar klanten.

Wilt u ook stoelmassage aanbieden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bezoeken u graag om een presentatie te geven, ons plan van aanpak te bespreken en voorbeelden te laten zien van nulmetingen, evaluaties en uitkomsten van enquêtes. Wij maken graag een goede offerte op maat.

Gaat het om een eenmalig gebeuren op een evenement of een feest? Een belletje is voldoende en wij regelen uw stoelmasseur.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen