Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Stoelmassage Den Haag

Stoelmassage op locatie Den Haag

Wilt u voor een eenmalige gebeurtenis een stoelmassage op locatie in Den Haag of overweegt u terugkerende 2-wekelijkse massages voor uw medewerkers, TripleEffect verzorgt het voor u. Wij leverden voor de crisisjaren rond de 20.000 massages per jaar en hebben in Nederland de meeste ervaring met kleine en grote projecten. Wij mochten jarenlang de stoelmassage in Den Haag verzorgen voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Daar zijn we best trots op.

Welke eisen stellen wij aan onze stoelmasseur Den Haag?

Onze masseurs komen op locatie en elke stoelmasseur in Den Haag brengt daarvoor zelf zijn ergonomische stoel mee. Onze stoelmasseurs zijn allemaal opgeleid bij TouchPro Europe en TripleEffect controleert bijscholing en her certificering. Zij geven een 15 minuten durende drukpuntenmassage door de kleding heen, ervaren en professioneel. Het liefst in een kleine kamer met wat privacy. Overweegt u een pilot ‘Stoelmassage Den Haag’ neem dan gerust contact op. Wij overleggen over nulmeting, evaluaties, presentielijsten en het roosteren.

Wilt u meer informatie over stoelmassage op locatie in Den Haag?

Onze website geeft antwoorden op veel gestelde vragen. Is uw eventuele opdracht omvangrijk dan brengen wij u graag een bezoek om alles uit te leggen en samen een plan van aanpak door te nemen. TripleEffect heeft daarin veel ervaring. Ook vindt u op de website testimonia en een klantenoverzicht. Bel of mail ons gerust voor een professionele en ervaren stoelmasseur Den Haag Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers in goede handen zijn.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen