Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Stoelmassage Amsterdam

Stoelmassage op locatie Amsterdam

Of het nu gaat om een eenmalig gebeuren of een contract voor levering van duizenden stoelmassages, TripleEffect regelt het voor u. Wij verzorgden jarenlang stoelmassage op locatie in Amsterdam voor de Bestuursdienst in de Stopera. Momenteel verzorgen wij, al sinds 2004, tienduizend stoelmassages per jaar voor onze grootste klant in Amsterdam. Ons team van stoelmasseurs in Amsterdam is dus groot en zeer ervaren. Met de meeste werken wij al meer dan tien jaar samen naar volle tevredenheid van onze klanten.

Wat doet een stoelmasseur Amsterdam?

Onze masseurs komen op locatie en verzorgen voor uw medewerkers een 15 minuten durende drukpuntenmassage. Uw stoelmasseur in Amsterdam brengt daarvoor zelf zijn ergonomische stoel mee. Het werkt het fijnste voor de masseur en de deelnemer als de massage gegeven kan worden in een apart kamertje met privacy. TripleEffect neemt vooraf een plan van aanpak met u door. Wilt u een pilot dan verzorgen wij een nulmeting en een evaluatie van uw project ‘stoelmassage Amsterdam’. Voor een stoelmassage op locatie in Amsterdam zijn uw medewerkers bij ons in goede handen.

Wilt u meer informatie over stoelmassage Amsterdam?

Op onze websites vindt u antwoorden op veel gestelde vragen en de achtergrond van de eigenares Danielle ter Haar. U vindt er een klantenlijst met referenties en uitleg over de achtergronden van on site massage. Bel of mail ons gerust voor een professionele en ervaren stoelmasseur in  Amsterdam. Wij gaan dan meteen voor u aan de slag.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen