Passioneel Professioneel

TripleEffect verzorgt vele honderden stoelmassages per maand in samenwerking met TouchPro® Stoelmasseurs in heel Nederland. Wij doen dat zowel bij organisaties als bij de overheid. Of het nu gaat om een dagdeel in een vitaliteitsweek of een langdurig contract voor wekelijkse massages van 500 medewerkers, TripleEffect regelt het voor u met de beste masseurs. Wij zijn bekend met aanbestedingen en hebben die al menig maal gegund gekregen. Over de werving en selectie van onze practitioners leest u hieronder meer. Met de eigenaar Danielle ter Haar als spil, weten wij de wensen van de opdrachtgever vakkundig in te vullen. Bij werkwijze staat beschreven hoe wij dat aanpakken.

 • Vakbekwaam

 • Bevlogen

 • Professioneel

 • 21 jaar ervaring

Danielle: “In 1999 was het nog pionieren. Grapjes werden er gemaakt over die rare stoel en gemasseerd worden op je werk leek ridicuul. Maar ik geloofde erin en mocht de enorme groei tot aan de crisis meemaken. Op dat punt regelde TripleEffect met 50 ZZP-ers meer dan 20.000 stoelmassages per jaar. Ik vind de combinatie van zelf masseren, acquisitie plegen, selecteren van de beste masseurs  en het klantencontact heel erg leuk. Ik rooster, regel en plan graag en neem mijn klant daarbij zo veel mogelijk uit handen. Daarnaast ben ik ook Mindfulness trainer in Organisaties (MiO). Het mogen aanraken en aanreiken op het gebied van stressreductie, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap maakt mijn werk boeiend en geeft mij veel voldoening. Enthousiasme, kwaliteit en betrokkenheid zijn mijn kernwoorden die tot uitdrukking komen in mijn bedrijfsfilosofie: ‘Passioneel Professioneel’.

Mijn vakgerichte opleidingen zijn:

 • Integratief Masseur (1997)
 • TouchPro® Stoelmasseur (1999)
 • Trainer Relaxatie (2001)
 • Stress Counselor (2003)
 • Mindfulness trainer (2010)
 • Trainer Zelfcompassie (2013)
 • Trainer Mindfulness en Eten (2015)
 • MiO trainer (Mindfulness in Organisaties) (2017)

“Ik ben superblij dat ik elke 2 weken mijn stoelmassage krijg. Lekker even weg van de werkplek. Vooral dat getrommel op mijn rug aan het einde vind ik zó verkwikkend. Het geeft me vleugels dus dat kwartiertje haal ik wel weer in. By the way: de masseur is hartstikke goed. Als ik wil kletsen doen we dat even en daarna raadt hij aan om ook een poosje stil te zijn. Ik geniet daar nu echt van. Aanrader!!”

Bianca van Someren, Achmea

Onze professionele masseurs

De masseurs en masseuses waar TripleEffect mee samenwerkt worden met zorg voor u geselecteerd uit een groot landelijk bestand van professionele collega’s die allemaal zijn opgeleid bij TouchPro® Europe.

De TouchPro® methode is een doordachte en bewezen methode waarbij de vooropleidingseisen en bijscholingseisen streng zijn en daardoor kwaliteit garanderen. Alle masseurs met een TouchPro®  licentie moeten deze licentie jaarlijks laten verlengen door middel van een strenge supervisie.

Ons landelijk netwerk bestaat uit meer dan 1000 licentiehouders. Enkele tientallen hiervan werken landelijk structureel samen met TripleEffect. De samenwerking voor een langere periode bij één van onze klanten komt pas tot stand nadat de betreffende masseur kennis heeft gemaakt bij TripleEffect en een proefmassage heeft gegeven. Het liefst kiezen wij masseurs die over extra massage disciplines beschikken en daardoor adviezen, oefeningen en tips aan uw medewerkers kunnen verstrekken. Wij controleren de vereiste licenties, aansluiting bij de beroepsvereniging en de Kamer van Koophandel en het hebben van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Ook letten wij bij de selectie van de masseurs op mentaliteit, integriteit, flexibiliteit en een juiste houding voor de zakelijke markt.

“Uw medewerkers zijn bij ons in goede handen.”

TripleEffect is aangesloten bij

TouchPro® Europe, St. RING register erkende therapeuten,
Vektis en de beroepsvereniging KaTa Nederland. Klik hier voor ons Privacy Statement.

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen