Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Ontspanningsmassage op locatie

Ontspanningsmassage op locatie

U geeft uw medewerkers een geweldig schouderklopje met ontspanningsmassages op locatie. Snel zijn zij weer helder en alert en gaan met een goed gevoel weer aan de slag. Een klein gebaar met een grote impact. Waar vindt u uw ontspanningsmasseur op locatie? Door simpelweg te bellen naar TripleEffect. Ons bedrijf heeft 20 jaar ervaring met ontspanningsmassages op locatie. Wij hebben ons plan van aanpak, nemen dat met u door en weten zo snel uw wensen. Daar gaan we dan voortvarend mee aan de slag en al vlot kunt u uw medewerkers laten weten dat u als werkgever een ontspanningsmassage op locatie aanbiedt. Dat wordt gezien als goed werkgeverschap en zeer gewaardeerd.

Wat doet de ontspanningsmasseur op locatie?

Allereerst komt de masseur met zijn eigen ergonomische stoel naar uw locatie. Volgens rooster komen dan uw medewerkers naar hem of haar toe en nemen plaats in de stoel. De ontspanningsmasseur op locatie zal eerst vragen naar bijzonderheden en dan beginnen met wat wij de KaTa noemen, een reeks van drukpunten uit de Japanse shiatsu. Door een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen voelt een medewerker zich al snel verkwikt en gaat uitzien naar zijn volgende ontspanningsmassage op locatie. De masseur werkt door de kleding heen en geeft indien gewenst nog oefeningen of adviezen mee.

Is er wetenschappelijk bewijs voor ontspanningsmassages op locatie?

Ja zeker, de universiteit van Maastricht heeft onderzoek gedaan en de preventieve werking van ontspanningsmassages op locatie is bewezen. Dit onderzoek kunt u opvragen bij TripleEffect. U kunt ons ook bellen voor een vrijblijvende presentatie of een bezoek aan uw locatie om ons plan van aanpak door te nemen en zo te komen tot een pilot ontspanningsmassage op locatie bij uw organisatie. De bewezen effecten zijn vooral een groter probleemoplossend vermogen en een groter lichaamsbewustzijn. Daardoor worden klachten eerder gesignaleerd. Bel ons gerust voor meer informatie.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen