Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Nekmassage op het werk

Bewezen effectief: nekmassage op het werk

Wilt u een sterke tool inzetten om ziekteverzuim te voorkomen? Denk dan eens aan nekmassage op werk. Een effectief middel om in te zetten bij duurzame inzetbaarheid. Vrijwel iedereen kent ze wel de masseurs met hun speciale stoel die op locatie komen om uw medewerkers een nekmassage werk te geven. Zij installeren zich op locatie en werken volgens rooster waarbij uw medewerkers een professionele nekmassage op het werk krijgen. Door deze massage voelen ze zich helderder en meer ontspannen. Zo gaan zij na de nekmassage werk weer met hernieuwde motivatie aan de slag.

Nekmassage op werk: wat is het precies?

De nekmassage op het werk bestaat uit 60 drukpunten die de masseurs plaatst op de nek maar ook op de rug en armen van de medewerker. Deze drukpunten zorgen voor een betere doorbloeding en maakt dat de medewerker zich fitter voelt en weer vitaal aan het werk gaat. Er is bewezen dat er door het herhalen van de massages per 2 weken minder fouten worden gemaakt en zich minder medewerkers ziekmelden.
Nekmassage werk is dus een sterkte tool bij preventiebeleid.

Kan TripleEffect referenties verstrekken van haar nekmassage op werk?

Ja, door onze ervaring sinds 1999 hebben wij gemeenten en andere overheden tot onze klanten mogen rekenen en van enkele hebben wij tevredenheidsverklaringen. Ook kunt u contact opnemen met enkele van onze contactpersonen bijvoorbeeld die van de gemeente Amsterdam, van Waternet en van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Daarnaast hebben wij voor vele andere overheden gewerkt en bij multinationals zoals Unilever. Ook zijn wij bekend met aanbestedingen en hebben als grootste opdracht 14 jaar 10.000 massages op jaarbasis verzorgd voor Waternet, Amsterdam. Wij zijn er trots op dat onze professionaliteit ervoor gezorgd heeft dat wij zo vele jaren nekmassages op het werk voor deze klant hebben morgen verzorgen. Bel ons gerust voor meer informatie.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen