Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Masseur op het werk

Stoelmasseur op de werkplek

Was dit 20 jaar geleden nog een vreemd iets, nu kijkt niemand meer op van de masseur op het werk. De man of vrouw die met een opklapbare ergonomische stoel zich installeert in een hoekje of kamertje van de organisatie en de medewerkers laat weten dat het weer de fijnste dag van de week is: de stoelmasseur op de werkvloer. Hoewel het in de crisisjaren een beetje leek te verdwijnen is de belangstelling nu weer volop terug voor de masseur op het werk. Begrijpelijk want het wordt altijd enorm gewaardeerd door de medewerkers en levert werkgevers op dat de deelnemers aan de massages zich vitaler voeler en met hernieuwd elan aan het werk gaan. Door een groter lichaamsbewustzijn signaleren medewerkers sneller en nemen eerder actie als het gaat om hun gezondheid.

Wat doet de stoelmasseur op de werkvloer?

De masseurs van TripleEffect zijn allemaal opgeleid bij TouchPro Europe. Zij geven een 15 minuten durende shiatsu massage die door de kleding heen wordt gegeven. Deze massage verkwikt en herstelt. Een stoelmasseur op de werkplek is professioneel, houdt een intake, kent de contra indicaties en overlegt bij blessures en zwagerschap. TripleEffect controleert ervaring, de bijscholing en de certificering. Zo kunt u er altijd van op aan dat de masseur een professional is.

Vrijblijvende offerte?

Wilt u van ons weten hoe een pilot opgestart kan worden? Wat erbij komt kijken en wat de kosten zijn? U kunt ons mailen of bellen en dan komen wij graag kennismaken en een presentatie geven.

Wij hebben bijna 20 jaar ervaring en verzorgen zowel kleine opdrachten als grote aanbestedingen.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen