Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Massage werk

Met massage werk snel weer alert en vitaal

Door het aanbieden van een massage werk aan uw medewerkers zijn zij met 15 minuten weer fit en helder. Hun probleemoplossend vermogen is toegenomen. Dit zijn de bewezen effecten van massage tijdens werk. Een stoelmassage werk wordt gegeven door professionele masseurs die een ergonomische stoel zelf meebrengen naar uw bedrijf. Medewerkers nemen plaats en ontvangen van de masseur een verkwikkende stoelmassage werk waardoor ze weer verfrist aan het werk gaan. Wij werken met roosters van 20 minuten en zo ontvangen 3 medewerkers per uur een massage werk. Om de kwaliteit te behouden masseren onze masseurs maximaal 15 medewerkers per dag.

Stoelmassage werk bij duurzame inzetbaarheid

Als werkgever wilt u er alles aan doen om te zorgen dat uw personeel niet uitvalt. Er wordt veel gebruik gemaakt van een aanbod sport maar steeds vaker ook van een aanbod in de sfeer van massage tijdens het werk. De resultaten zijn gebleken effectief en er is minder uitval door nek- en rugklachten en door verkoudheden. Dit komt omdat een stoelmassage werk het immuunsysteem sterker maakt zodat medewerkers minder vatbaar zijn. Uw budget wordt snel terugverdiend door de vermindering van verzuimdagen. Mocht u interesse hebben in het wetenschappelijk onderzoek, gedaan aan de universiteit van Maastricht dan kunt u dit opvragen bij TripleEffect.

Waarom TripleEffect voor massage tijdens werk?

Danielle ter Haar verzorgt al sinds 1999 stoelmassage werk en heeft enorm veel ervaring met zowel het selecteren van goede masseurs als met het helpen implementeren van kleine en grote projecten voor massage tijdens werk. Zij maakt gebruik van een beproefd plan van aanpak en loopt dat met de opdrachtgever door. Van introductie via nulmeting tot eindevaluatie. TripleEffect neemt het u allemaal uit handen en kan eventueel op verzoek tevredenheidsverklaringen overleggen. Twijfel niet langer over massage werk en bel of mail met Danielle ter Haar.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen