Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Massage op het werk

Stoelmassage op het werk

Voor elke organisatie is het belangrijk dat de medewerkers alert zijn en niet te veel stress ervaren. Zou je dat binnen jouw organisatie willen ondersteunen? Denk dan eens aan stoelmassage op het werk. Door een massage op het werk leert de medewerker beter de signalen van het lichaam op te merken. Het wordt erg gewaardeerd waardoor de medewerker zijn bevlogenheid vergroot en meer voldoening ervaart.

Duurzame inzetbaarheid

Als werkgever, HR-adviseur of preventiemedewerker draag je graag bij aan duurzame inzetbaarheid. Dat kan o.a. door medewerkers een massage op het werk aan te bieden; dat heeft bewezen positieve effecten. Het is dan ook niet voor niets dat het Ministerie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid stoelmassages op het werk adviseert. Zij zien bedrijfsmassages als een mooi, effectief instrument voor de fysieke en mentale gezondheid en een goed instrument bij DI-beleid.

Meer weten over massage op het werk?

Bij TripleEffect Stoelmassage weten we, door jarenlange ervaring, veel over massages op locatie. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de positieve effecten van stoelmassage op het werk. Samen met jou nemen we dan jullie specifieke wensen door en maken een aanbieding op maat. Op onze website staat veel informatie over de achtergronden van on site massage, de wetenschappelijke bewijzen en ons aanbod van bedrijfsmassages zowel eenmalig op evenementen als langdurig op contractbasis. Bel of mail ons gerust!

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen