Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Massage op locatie

Stoelmassages op locatie

Het is niet meer weg te denken uit veel kantoorgebouwen, de stoelmassage op locatie. Werd er in de jaren ’90 nog wat raar aangekeken tegen dit fenomeen tegenwoordig weet iedereen wel wat een stoelmassage op locatie is. Een professionele masseur verschijnt met een grote zwarte roltas bij de balie van een kantoorpand en daar blijkt dan zijn of haar massagestoel in te zitten. Makkelijk mee te nemen en geschikt voor het geven van massage op locatie. De masseur installeert zich, de medewerkers worden opgeroepen of melden zich volgens rooster en genieten dan even van een kwartier aandacht en een effectieve drukpuntenmassage.

Fit, alert, lekker in je vel

TripleEffect houdt regelmatig evaluaties bij haar klanten en telkens weer krijgen wij van de deelnemers aan stoelmassage op locatie terug dat ze zich erna zo fit en alert voelen en over het algemeen beter in hun vel. Dit heeft alles te maken met de betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. Massage op locatie wordt enorm gewaardeerd en medewerkers ervaren het echt als een schouderklopje. Het gevolg is een toename van bevlogenheid. Welke werkgever wil dat nu niet?

Wilt u uitleg van TripleEffect over stoelmassages op locatie?

Wij komen met plezier bij u vertellen wat er komt kijken bij het aanbieden van stoelmassage aan uw medewerkers. Ook kunt u op onze website al heel veel hierover lezen. Maar elke situatie is weer anders dan belt u ons gerust dan denken we graag met u mee.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen