Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Massage op kantoor

Stoelmassage op kantoor

Was dit 20 jaar geleden nog vreemd en lacherig, tegenwoordig hebben duizenden organisaties in Nederland een of meerdere vaste masseurs die massage op kantoor komen geven. Het is al langer bekend dat dit de fitheid en effectiviteit van de medewerkers vergroot. Stoelmassages op kantoor worden enorm gewaardeerd en echt ervaren als een figuurlijk schouderklopje. Het is een teken van goed werkgeverschap! Bij ons zijn zelfs verhalen bekend van mensen die zich verkouden of naar voelen en zich niet ziekmelden omdat, zoals ze zelf aangeven, het hun dag is van de massage op kantoor en die willen ze niet missen.

De masseurs van TripleEffect

TripleEffect Stoelmassage selecteert voor u de beste masseurs. Wij checken hun TouchPro Europe diploma en werken ook echt alleen met die masseurs die hun bijscholingen doen en werken aan hun her certificering. Stoelmassages op kantoor moeten prettig aanvoelen en gegeven worden door beroepsmasseurs. Daar maken wij ons sterk voor en daar kunt u op vertrouwen.

Het feit dat wij al sinds 1999 bestaan en menige aanbesteding gegund hebben gekregen zegt genoeg.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over stoelmassage op kantoor? Wij bezoeken u graag op locatie om uitleg te geven als het om een omvangrijke opdracht gaat. Dan kunnen we het hele proces van implementeren met u doornemen. Het aanmelden, het inroosteren, de dagdelen, hoe we verzuim bijhouden etc.Wilt u eenmalig of kortdurend uw personeel verrassen met een massage op kantoor, bel ons dan gerust, dan gaan we meteen voor u aan de slag.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen