Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Massage in bedrijf

Een sterke tool bij preventiebeleid: stoelmassages in bedrijven

Vrijwel iedereen is wel bekend met massage in bedrijf. Was dat rond 2000 nog een lacherig iets, in de afgelopen jaren is wel gebleken hoe effectief stoelmassages in bedrijven zijn. Er is zelfs wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en de werking is bewezen. Onze masseurs geven een professionele stoelmassage in bedrijf. Deze duurt 15 minuten en wordt door de kleding heen gegeven. Uw medewerkers zitten daarvoor in een speciale stoel die door onze masseurs wordt meegenomen. Op deze ergonomische stoel geven zij de verkwikkende massage in bedrijf. Zij gebruiken shiatsu technieken die zorgen voor een goede doorbloeding en voor het afvoeren van afvalstoffen. Na een stoelmassage in bedrijf voelen medewerkers zich helderder en gaan verfrist weer aan de slag.

Heeft TripleEffect referenties van haar stoelmassages in bedrijven?

Zeker, TripleEffect bestaat al 19 jaar en heeft stoelmassage in bedrijf verzorgd bij veel overheden zoals gemeenten waaronder de gemeente Amsterdam en nutsbedrijven waaronder Waternet. Bij deze laatste verzorgde TripleEffect 14 jaar lang naar tevredenheid 10.000 stoelmassages in bedrijven op jaarbasis. Dit met 14 masseurs op 7 verschillende locaties. Een tevredenheidsverklaring is opvraagbaar. Voor de crisis mochten wij voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal de stoelmassages in bedrijven leveren. Ook leverde TripleEffect aan Unilever, Heineken en ABN-AMRO.

Massage in bedrijf – een pilot!

Neem gerust contact op met TripleEffect en Danielle ter Haar loopt met u een plan van aanpak door. Zo kunnen wij vanuit onze ervaring en met veel professionaliteit een pilot massage in bedrijf voor u opzetten.
Wij helpen u met de implementatie, het afnemen van de nulmeting, het roosteren en natuurlijk zorgen wij voor professionele masseurs. Uw medewerkers zijn bij ons in goede handen. Bel of mail gerust naar 0180-634828 of info@tripleeffect.nl

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen