Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Massage bij bedrijven

Snel fit en vitaal met een korte stoelmassage bij bedrijven

Uw medewerkers kunnen vast wel een schouderklopje gebruiken. Letterlijk en figuurlijk. Het aanbieden op locatie van stoelmassages bij bedrijven getuigt van goed werkgeverschap. De werking is allang bewezen. Door een uitgebalanceerde reeks van drukpunten zorgt een massage bij bedrijven voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. De medewerker voelt meteen het effect. “Als herboren” krijgen de masseurs vaak te horen. De 60 drukpunten komen uit de Japanse shiatsu en deze techniek is al eeuwenoud.

Meer over een massage bij bedrijven.

De duur van deze stoelmassage bij bedrijven is slechts 15 minuten. Wij werken met een rooster van 20 minuten zodat er ruimte is voor plaatsnemen in de stoel, deze stellen en voor het weer afscheid nemen van de medewerker soms met het meegeven van een oefening of advies. Onze masseurs geven stoelmassages bij bedrijven met plezier en vakkundigheid. Om de kwaliteit te waarborgen masseren zij maximaal 15 medewerkers per dag. TripleEffect maakt voor u de roosters met ook twee pauzes omdat het geven van stoelmassages bij bedrijven voor de masseurs fysiek zwaar is.

Is de werking van stoelmassage bij bedrijven bewezen?

Ja, in een studie van de universiteit van Maastricht is de preventieve werking van onze stoelmassages bij bedrijven bewezen. Deze studie is in zijn geheel opvraagbaar bij TripleEffect Stoelmassage. Ook staat er een verwijzing naar deze studie op onze website. Het onderzoek maakte gebruik van het laten oplossen van wiskunde vraagstukken door masseurs die niet en die wel een massage bij bedrijven hadden gekregen. Het bleek dat de werking van de massage bij bedrijven was, dat er een groter oplossend vermogen was bij de deelnemers die de massage hadden gekregen. Neem gerust contact op met TripleEffect wanneer u invoering van stoelmassages overweegt.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen