Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Massage bedrijven

Met stoelmassages bedrijven snel ontspannen

Een massage bedrijven op een ergonomische stoel verkwikt uw medewerkers in slechts 15 minuten. Onze masseurs die de massage bedrijven geven gebruiken een eeuwenoude techniek maar wel in een nieuw jasje. In korte tijd zijn uw medewerkers weer ontspannen en energiek.
Stoelmassage bedrijven is een methode gebaseerd op een 1300 jaar oude Japanse massagetraditie waarbij drukpunten op het lichaam worden gemasseerd. Hierdoor wordt de circulatie van bloed en lymfevocht gestimuleerd. Door deze stoelmassages bedrijven worden afvalstoffen versneld afgevoerd.
De masseurs geven de drukpunten op hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen. De massage wordt door de kleding heen gegeven op een comfortabele ergonomische stoel en duurt 15 minuten.

De kracht van stoelmassage bedrijven

De kracht van deze methode ligt in de vastomlijnde Kata ofwel behandelingsreeks. Deze is zo uitgewerkt dat de 60 vaste drukpunten uit de Japanse shiatsu techniek het zelfherstellende vermogen van het lichaam activeren. Het lichaam komt hierdoor beter in balans en versterkt het eigen immuunsysteem. Klachten verminderen dan wel verdwijnen vooral op het rug-, nek- en schoudergebied.

De effecten van massage bedrijven

Onderzoek door de universiteit van Maastricht heeft de effecten van stoelmassages bedrijven aangetoond. Bedrijfsstoelmassage werkt preventief. Uit de resultaten blijkt dat psychische vermoeidheid en klachten aan het bewegingsapparaat significant verminderen. Een beperkte interventie heeft toch een positief effect. Het volledige onderzoek is op te vragen bij TripleEffect.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen