Fit in 15 minuten

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Bedrijfsmassage

Voor elk bedrijf is het belangrijk om een goede sfeer op de werkvloer te hebben. Werknemers met stress en concentratieproblemen door (te) hoge werkdruk beïnvloeden de sfeer vaak. Mocht dat in jouw organisatie het geval zijn overweeg dan eens om het personeel met regelmaat een bedrijfsmassage te laten ondergaan. Bedrijfsmassages hebben een positieve invloed op het personeel en hun werk, maar vooral ook in de voldoening die ze ervaren bij het werken. Door een professionele drukpuntenmassage raken spieren beter ontspannen en is er een grotere tegenwoordigheid van geest. Medewerkers geven na een bedrijfsmassage aan met meer helderheid en alertheid hun werk te doen.

De bedrijfsmasseur van TripleEffect

De door TripleEffect geselecteerde bedrijfsmasseur is altijd opgeleid bij TouchPro® Europe en voldoet aan de nascholingseisen. De bedrijfsmasseur brengt zijn of haar eigen massagestoel mee naar uw locatie en masseert uw medewerkers professioneel. Om de kwaliteit te waarborgen masseren onze masseurs maximaal 15 mensen per dag.

Meer weten over de bedrijfsmassages van TripleEffect

Stoelmassage wordt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aangeraden als een goed instrument binnen beleid op Duurzame Inzetbaarheid. TripleEffect heeft sinds 1999 ervaring met het geven van bedrijfsmassages. We kunnen dus ook binnen jouw organisatie alle medewerkers laten ervaren hoe het is om met meer ontspanning en minder stress helderder te werken en beter om te gaan met de collega’s. Wil je hier meer over weten? Op onze website staat veel informatie over onze werkwijze, waaronder de selectie van de bedrijfsmasseurs, de wetenschappelijke bewijzen en ons aanbod. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend contact opnemen met TripleEffect Stoelmassage. Samen met jou nemen we dan jullie specifieke wensen door en maken een aanbieding op maat.

Lees meer

Bel voor een afspraak

of e-mail ons

“Deze masseurs weten wat masseren is, dit ‘smaakt’ naar meer.”

Ineke T., Avans Hogeschool

“Een heerlijk kwartiertje aandacht. Ik kan er met nieuwe energie tegenaan.”

Willem H., Gemeente Amsterdam

“Aardige masseuse en weet wat ze doet. Goede tips gekregen. Van mij mag dit wel elke week!”

Karim Y., Rechtbank Den Haag

Professionele Stoelmassage

“Na een stoelmassage voelen medewerkers zich energieker en vitaler”
Onze betrouwbare en professionele masseurs geven een effectieve drukpuntenmassage die
de psychische belastbaarheid vergroot en klachten aan het bewegingsapparaat vermindert.

Contact opnemen